şebnem boz1

“Ne olursa olsun… Mutlu olsun, mutsuz olsun; ama sonunda… Kaplan gibi…Çok! Gözlerime bakarak… Hiç kaçırmadan…”

Başarılı oyuncular Şebnem Bozoklu ve Kerem Fırtına “Kaplan Sarılması” oyunu ile tiyatro sahnesinde buluşuyor. Bu akşam (13 Ocak Cuma) 20.30’da ilk kez sahnelenecek oyun, her hafta Cuma akşamları 20.30 ve 22.00’da TOY İSTANBUL’da sahnede olmaya devam edecek.

Garaj ve Kabin oyunlarıyla tiyatro dünyasında kendine sağlam bir yer edinen Kemal Hamamcıoğlu’nun kaleme aldığı TOY İSTANBUL prodüksiyonu ve Coolevent sponsorluğunda oyunun yönetmen koltuğunda Bahar Kerimoğlu oturuyor. Video kurguları Sinan Kesova’ya emanet oyunun ses tasarımı ise Alican Okan ve ışık tasarımı Ayşe Ayter imzası taşıyor.

Kaplan Sarılması, bir kadının trajikomik hikayesi. Ama bu hikaye öyle sıradan bir kadına değil, sürprizlerle dolu bir kadına ait. Birinin gitmesinden değil de kimsenin gelmemesinden yorgun bir kadın bu… Çıktığı yolculukta “İyi ki buradasın!” diyeceği bir adam için ya kendinden vazgeçecek ya da aşktan vazgeçecek kadar cesur bu kadın. Oyun, yapay, teknolojik, şekilsel bir odada, ait olmadığı bir gerçeklikte kendini var etme çabasındaki bu kadının, bir yanıyla gülünç bir yanıyla da dramatik hikayesini anlatıyor.

KAPLAN SARILMASI (TOY İstanbul) 50 DK. / +18

Yazan: Kemal Hamamcıoğlu

Yöneten: Bahar Kerimoğlu

Oyuncular: Şebnem Bozoklu, Kerem Fırtına

Işık Tasarımı: Ayşe Ayter

Ses Tasarım: Alican Okan

Video Kurgu: Sinan Kesova

Dekor: Muhtar Pattabaoğlu

Fotoğraflar: Ayşegül Karacan

Video Operatör: Mohamad Khashaneh

Teknik Asistan: Çağdaş Dilber

Asistanlar: İdil Talu, Buğra Üstün

Sponsor: Coolevent

Oyun hakkında detaylı bilgiye www.toyistanbul.com sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bilet Satış: www.biletiva.com

Reklam