kafasi_karisik_kontrtenor_738

Zihinleri allak bullak edecek bir performans: Kafası Karışık Kontrtenor

16 Şubat Perşembe, 21.30

Dünyadaki sayılı kontrtenorlardan biri olan Nuri Harun Ateş’in hikâyelerini anlatmak için şarkı söylemeyi seçtiği projesi Kafası Karışık Kontrtenor, Salon’un Şubat ayındaki konuklarından. Profesyonel sanat hayatına 2002’de sokak tiyatrosuna katılarak başlayan Ateş, kazandığı bursla İsviçre Schola Cantourum Basiliensis eski müzik okulunda eğitim aldı. Hollanda, Almanya, İsveç, İtalya, Danimarka, Belçika, İsviçre, Fransa’nın başlıca müzik ve tiyatro festivallerinde performans sergiledi.

2009’da “Glorious Death” isimli müzikal ile İsveç, Norveç, İngiltere turneleri yaptı. 2010’dan bu yana İstanbul Gay Pride organizasyonlarında sahne alan Ateş, 2011’den bugüne Kafası Karışık Kontrtenor projesiyle hem yurtiçi hem yurtdışında konser vermeye devam ediyor. Farklı yıllar, farklı lisanlar ve farklı tarzlar ile keyifli bir yolculuğun yaşanacağı Kafası Karışık Kontrtenor Salon performansıyla izleyicinin karşısında olacak.

Konserin biletleri masa 45 TL, ayakta 35 TL, öğrenci 25 TL olmak üzere olmak üzere Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir.